4 motive pentru a inlocui capsula cu cafeaua de specialitate
Chiar daca este mai usor si mai rapid sa folosim capsule, in cele din urma e mult mai ok sa bei o cafea de specialitate...
Varietăți ale soiurilor de cafea
O cafea de specialitate este asemenea unui vin dintr-o podgorie premiată, are caracteristici speciale, note subtile, arome...
Spune-mi ce cafea bei și îți spun cine ești
Ce farmec ar mai avea diminețile fără cafeluță? Fierbinte, aburindă, ne inundă nările cu aburul și mirosul ei și ...
Espresso – dar mic, bucurie mare
Chiar și cu cea mai bună cafea de specialitate, cel mai bun espressor, cea mai bună prăjire, în cele din urmă tot...
Mic dicționar al cafelei de specialitate
Când ești mare iubitor de cafea, dar tocmai ai descoperit de curând cafeaua de specialitate, dacă intri într-o prăjitorie de cafea...
Ce înseamnă să fii barista
Dacă ai descoperit de curând atracția cafelei de specialitate probabil că ți-a trecut cumva pe la urechi și cuvântul barista
5 lucruri necunoscute despre cafea
Indiferent că vorbim despre cafea proaspăt prăjită sub formă de cafea boabe sau despre cafea măcinată, cafeaua este în centrul vieții noastre. Dar oare știm...
Ce este cold brew?
Cei ce iubesc acea minunată cafea de specialitate au auzit de curând un nou termen, o nouă denumire și anume cafeaua cold brew
Proiectul El Salvador El Divisadero Anaerob
Divisadero este un proiect condus de fermierul Mauricio Salaveria care consta in aducerea de mostre de cafea...
Rwanda Remera UnWashed
Desi este o tara foarte mica ca intindere, situata in zona central-estica a Africii, Rwanda produce o cantitate destul de mare de cafea.