Colombia Antioquia El Manzanillo

Ca să fie claro pentru toți prietenii noștri, îți propunem o serie de articole pentru a înțelege mai bine terminologia „de specialitate” atunci când vorbim de cafea. Fie că ești un cunoscător, un pasionat sau un consumator ocazional, sperăm să găsești informații interesante care să te ajute atunci când îți comanzi o cafea, fie ea la pungă - pentru acasă, sau la ceașcă - într-o cafenea sau un coffeeshop.

 a tarii, unde asigura unica modalitate de trai pentru mii de familii care traiesc din cultura de cafea, de multe generatii.

Finca Colombia este situate intre 1650 si 1930 de metri altitudine, are o suprafata de 52.3 hectare si produce undeva la 1500 de saci de cafea pe an, in mare parte din varietatea Caturra. Ferma este condusa de Catalina Vasques, o tanara pasionata, care face parte din noua generatie de cultivatori de cafea din Columbia. Sub indrumarea si sfatul expertilor in cafea de la marile companii ce comercializeaza cafea de specialitate, Catalina si-a sporit foarte mult calitatea cafelei sale.

Catalina este a 4-a generatie de producatori de cafea din familia sa. Ea a fost si prima care a decis sa isi urmeze propria cale, contactand direct un mare trader de cafea international, decat sa isi distribuie cafeaua prin intermediul cooperativelor locale si regionale.

Pe ClaroCafe ai o selecție de cafele atent alese. Iată sortimentele pe care le poți găsi pe site-ul nostru: https://www.clarocafe.ro
Pentru întrebări și sugestii, ne puteți scrie pe contact@clarocafe.ro

Comentarii

Lasa un comentariu