Stimulează-ți silueta cu cafea verde

Stimulează-ți silueta cu cafea verde

Cafeaua verde a început să fie din ce în ce mai apreciată și în România. Ea este recunoscută pe plan internațional drept un adjuvant de încredere în curele de slăbire. Însă mulți oameni nu știu că boabele nepreluate termic ale cafelei verzi pot oferi nu doar o băutură delicioasă dar pot lupta cu succes și împotriva problemelor cardiace, hepatice, sau a celor metabolice care încurajează creșterea în greutate.

Un lucru ce trebuie știut de consumatorii acestui tip de cafea este că proprietățile cafelei se diminuează când boabele sunt trecute printr-un proces termic. De aceea este foarte important ca acest tip de cafea să fie consumat în stare pură. Astfel se va garanta lupta împotriva radicalilor liberi ce în timp pot provoca boli grave precum cancerul dar pot duce și la îmbătrânirea prematură.

Dieta cu cafea verde 

Dieta cu cafea verde îi poate ajută pe cei ce includ cafeaua verde în alimentație să elimine până la trei kilograme chiar din prima lună de utilizare. Treptat, numărul de kilograme poate crește până la cinci pe lună în condițiile în care consumul de cafea verde rămâne constant. Desigur asta nu înseamnă că obiceiurile alimentare proaste trebuie să rămână la același nivel. Specialiștii recomandă reducerea porțiilor de mâncare precum și eliminarea cantităților mari de dulciuri. Acestea sunt permise, dar fără a exagera. Totodată este indicat consumul a unor cantități mari de lichide pentru a favoriza eliminarea toxinelor din organism.

Un studiu realizat de Applied Food Sciences Inc. pe un eșantion de 16 persoane supraponderale a înregistrat o scădere în greutate a participanților de 8 kilograme. Acestea au consumat timp de 12 săptămâni doze mici de cafea verde și au respectat un program fix de activitate fizică și o alimentație cumpătată. Rezultatele au fost favorabile, neinregistrandu-se reacții adverse.

Modul de funcționare al cafelei verzi este simplu: cofeină din cafeaua verde stimulează arderea grăsimilor iar acidul clorogenic contribuie la reducerea absorbției glucozei în intestine, îmbunătățind metabolismul. Această caracteristică duce la arderea a mai multor calorii, conferind un plus de energie.

Sănătate, energie și un corp de invidiat? Ce-ți poți dori mai mult?

Comentarii

Lasa un comentariu