Cum îți păstrează cafeaua frumusețea?

Cum îți păstrează cafeaua frumusețea?

Puține lucruri în viață sunt la fel de bune ca ciocolata și cafeaua. Însă nu toți oamenii știu că aceste două alimente sunt nu doar delicioase, dar și benefice pentru sănătatea și frumusețea organismului lor. Când vine vorba de cafea putem ști sigur că ea aduce o mulțime de avantaje persoanelor ce o folosesc.

  1.  Protejează - beneficiile antioxidante ale cafelei se pot remarca în măștile folosite pentru păr. Acestea pot proteja părul de rupere și îi pot reda strălucirea. Și partea cea mai bună e că va lăsa un miros îmbietor.
  2.  Anti-îmbătrânire - cafeaua poate face minuni în sănătatea pielii. Antioxidanții menționați anterior pot lupta împotriva îmbătrânirii premature ce se datorează în special căldurii, luminii, poluării sau radicalilor liberi.
  3.  Cearcăne - în combinație cu cremele de față, cafeina prezentă în cafea poarte reduce cearcănele de sub ochi, diminuând umflăturile și reducând fluxul de sânge ce invadează acea zonă.
  4.  Scrub - boabele de cafea pot fi transformate într-un scrub de zile mari ce lasă pielea catifelată și moale, fără a o zgâria. În comparație cu zahărul care poate cauza o senzație foarte neplăcută pe piele, cafeaua exfoliază într-o manieră naturală și elegantă pielea moartă, lăsând-o frumoasă și fără iritații.
  5.  Față - efectul cafelei este să te energizeze și să te trezească dimineață. Același lucru functionează și în cazul pielii. Atunci când este aplicată ca o mască de față, proprietățile cafelei îmbunătățesc fluxul sângelui și lasă pielea să strălucească și să radieze de frumusețe.
  6.  Celulită - precum știm, cafeaua are proprietăți diuretice. Astfel că ea poate contribui la eliminarea celulitei prin dezhidratarea celulelor grase. Ele își micșorează dimensiunile și aspectul de coajă de portocală dispare.

Orice am spune, cafeaua are foarte multe proprietăți ce ajută organismul să fie mai sănătos și să arate mai frumos. Mai aveți nevoie de motive pentru a consuma cafea?

Comentarii

Lasa un comentariu