Câstigă Un Super Premiu De La ClaroCafe

Câstigă Un Super Premiu De La ClaroCafe

Hai la o ceașcă de cafea, dimineața și una de ceai, seara!

Cea mai bună metodă de relaxare și de petrecere a timpului cu cei dragi este la o ceașcă de cafea proaspătă, cu o aromă unică și un gust deosebit. Nu îți trebuie ore întregi de pregătire pentru a sta cu familia sau prietenii la o conversație spumoasă. Tot ce îți trebuie e o cafea prăjită, aromată și care să îți dea energia necesară unei zile ocupate.

Cum poți face rost de cea mai bună cafea?

Cea mai bună metodă de relaxare și de petrecere a timpului cu cei dragi este la o ceașcă de cafea proaspătă, cu o aromă unică și un gust deosebit. Nu îți trebuie ore întregi de pregătire pentru a sta cu familia sau prietenii la o conversație spumoasă. Tot ce îți trebuie este o cafea prăjită, aromată și care să îți dea energia necesară unei zile ocupate.

Participă la concursul realizat de ClaroCafe și câștigă un cadou deosebit: o cafea prajită Guatemala 250 g + un ceai de Fructe Ginger Lemon organic 50g. Ambele cadouri respectă din plin motto-ul nostru: ”Once you'll taste it, you will love it!”

Cafeaua prăjită Guatemala este o cafea de specialitate, 100% Arabica, proaspăt prăjită (data prăjirii: 14 Iunie 2015) și împachetată cu grijă, pentru a menține aroma proaspătă pentru un timp cât mai îndelungat.

Ce trebuie să faci?

  1. În primul rând trebuie să dai like paginii de Facebook a siteului.
  2. Apoi trebuie să distribui pagină de concurs (Share)
  3. Să te abonezi la Newsletter
  4. Și să lași un comentariu pe pagina blogului în care să specifici că ai urmat pașii necesari.

De ce trebuie să te grăbești?

Mai sunt două săptămâni în care te poți înscrie la acest concurs, iar câștigătorul se va extrage pe data de 1 iulie cu ajutorul programului randomizer.org.

Norocosul sau norocoasa va fi anunțat printr-un articol publicat pe blog și va fi contactat personal. Cadoul se va livra prin curier rapid la adresa specificată de acesta. Dacă vrei să fii chiar tu câștigătorul, înscrie-te, dă share și roagă-ți prietenii să facă același lucru. Mai multe share-uri, mai multe șanse de a câștiga cel mai delicios cadou.

Atenție! Doar după ce parcurgeți toți cei 4 pași puteți participa la extragerea la sorți din 1 iulie 2015!

Nu pierde șansa de a gusta cele mai bune tipuri de cafea și ceai, de cea mai bună calitate, oferite de ClaroCafe la prețuri excepționale. Fă-ți plinul și rezervă cele mai bune produse pentru amintiri memorabile!

Comentarii

Lasa un comentariu