Ceaiuri Conține 5 produse.

Se afişează 1-5 din 5 articole
 • 7,00 lei

  Ceaiul Mate este un simbol al culturii sud-americane si presupune infuzarea frunzelor de „yerba mate”. Yerba Mate este un arbust cu frunze vesnic verzi, ce se intalneste in padurile din Paraguay, Argentina, Peru, Chile si Brazilia. 

  7,00 lei
 • 14,50 lei

  Darjeeling Black Tea Decaf Acest ceai decaf se adreseaza tuturor celor care iubesc ceaiul negru, dar care nu doresc întotdeauna efectul stimulativ al cofeinei/teinei. Procesul de decofeinizare nu presupune metode chimice periculoase, ci tratament cu dioxid de carbon (CO2).

  14,50 lei
 • 12,00 lei

  Un produs excelent care imbina spiritul energizant al ceaiului negru cu aroma fructelor de padure. 

  12,00 lei
 • 8,00 lei

  Un ceai negru cu nenumarate beneficii pentru sanatate, printre care amintim combaterea starii de mahmureala si reglarea nivelului de colesterol din organism.  Provine din regiunea Yunnan si este  unul dintre cele mai apreciate ceaiuri datorita aromei sale puternice, asemanatoare ciupercilor de padure.

  8,00 lei
 • 16,00 lei

  Gradina Ambootia, situata in apropierea orasului Darjeeling,  este foarte cunoscuta pentru plantele de ceai cu flori de primavara. Cupa, de un  smarald și floral minunat,  cu o aroma intensa si de lungă durată, seduce fiecare iubitor de ceai.

  16,00 lei
Se afişează 1-5 din 5 articole